Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια

#destinations #travel

Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια

#destinations #travel

Δομινικανή Δημοκρατία
Καραϊβική

Η Δομινικανή Δημοκρατία με την απαράμιλλη φυσική της ομορφιά, την γοητεία της παλιάς εποχής και τη σύγχρονη latin ατμόσφαιρα, θα σας παρασύρει σε έναν νέο κόσμο αισθήσεων…

Μπαλί
Ινδονησία

Μπαλί… Το διαμάντι της Ινδονησίας… Εδώ ο πολιτισμός, η φυσική ομορφιά και οι άνθρωποι δημιουργούν για εσάς τον απόλυτο εξωτικό προορισμό.

Ζανζιβάρη
Ινδικός Ωκεανός

Ζανζιβάρη… τροπική, βγαλμένη από καρτ ποστάλ μιας άλλης εποχής και με άμμο λευκή σαν πούδρα που αγκαλιάζει τα πόδια σου, είναι ένα μικρό διαμαντάκι που περιμένει να το ανακαλύψεις.

Μαυρίκιος
Ινδικός Ωκεανός

Ο απόλυτος εξωτικός παράδεισος… Μαγευτικά νερά, υποθαλάσσιος πλούτος, δαντελένιες παραλίες με ολόλευκη άμμο, εκτάσεις με φυτείες ζαχαροκάλαμου, ηφαιστειογενή βουνά και ένα πλήθος λουλουδιών, φυτών και πουλιών… δημιουργούν ένα απίστευτο καλειδοσκόπιο χρωμάτων στο στολίδι του Ινδικού Ωκεανού… τον Μαυρίκιο!

Σεϋχέλλες
Ινδικός Ωκεανός

Αμέτρητες, ολόλευκες παραλίες με βράχια στις άκρες σαν τεράστια γλυπτά, πεντακάθαρα νερά σε κάθε απόχρωση του μπλε –από το αχνογάλανο, μέχρι το λουλάκι, κοκοφοίνικες, και ήπιες ζούγκλες… Πρόκειται για τον επίγειο Παράδεισο, δίπλα στην απεραντοσύνη του ωκεανού, που ακούει στο όνομα… Σεϋχέλλες.

Μαλδίβες
Ινδικός Ωκεανός
Ξαπλώστε σε χρυσές αμμουδιές κάτω από κοκοφοίνικες και βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά για να θαυμάσετε τους πολύχρωμους κοραλλιογενείς σχηματισμούς. Μέρος ευλογημένο, με το ηλιόλουστο τροπικό του κλίμα όλο το χρόνο, κατά μήκος του Ισημερινού στον Ινδικό Ωκεανό. Βρίσκεται στην κορυφή, ως ο πιο top προορισμός για καταδύσεις & snorkeling. Μόνον η φύση θα μπορούσε να ζωγραφίσει αυτά τα νησιά τόσο τέλεια.

Όλοι οι προορισμοί