Just Ferry Trips

Μεσσηνιακή Μάνη: 3 Ημέρες οδικώς | Αναχώρηση Θεοφάνια: 06/01/2023 Ώρα Αναχώρησης: 08:00

Διάρκεια

3 ημέρες οδικώς

Κόστος

από 285€ /άτομο

Η Μάνη, κατεξοχήν τουριστικός προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου, έχει αποκτήσει υψηλότατη θέση και στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη, με τα φυσικά αξιοθέατα, την υψηλής ποιότητας τουριστική υποδομή και τις εκατοντάδες επιλογές διασκέδασης και δραστηριοτήτων, να δίνουν όλα τα εφόδια για μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

1η ημέρα: Αθήνα – Αρχαία Μεσσήνη – Καλαμάτα

Πρωινή αναχώρηση για την Αρχαία Μεσσήνη, όπου θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Πρόκειται για σημαντική αρχαία πόλη με Ιερά οικοδομήματα, οχυρώσεις, ταφικά μνημεία και κατοικίες. Ακολουθεί επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και μετάβαση στην Καλαμάτα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και περιήγηση στην πόλη, όπου θα θαυμάσουμε την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, ένα από τα γνωστά μνημεία σχετιζόμενα με την επανάσταση του 1821. Τέλος θα επισκεφθούμε το Πάρκο Σιδηροδρόμων, το οποίο λειτουργεί από το 1986 και αποτελεί το μοναδικό για το είδος του υπαίθριο μουσείο. Άφιξη στο ξενοδοχείο της επιλογής σας ELITE CITY RESORT 4* ή ELYSIAN LUXURY HOTEL 5* Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η ημέρα: Οίτυλο – Λιμένι – Διρός – Αρεόπολη – Καρδαμύλη

Πρωινό και περνώντας από τους οικισμούς Οίτυλο, Λιμένι φτάνουμε στο Σπήλαιο του Διρού ή Βλυχάδας (επίσκεψη με βάρκα προαιρετικά) όπου θα απολαύσουμε το μεγαλείο που έφτιαξε η φύση, ένα πανέμορφο τοπίο με κατάλευκους σταλακτίτες, σταλαγμίτες, εντυπωσιακές κουρτίνες και κρυστάλλους. Συνεχίζουμε για την Αρεόπολη όπου θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο, στο Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών κ.ά. Χρόνος για γεύμα και επιστρέφοντας θα σταματήσουμε στην Καρδαμύλη, όπου θα επισκεφθούμε το οχυρό συγκρότημα των Μούρτζινων, σήμερα λειτουργεί ως μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η ημέρα: Χώρα – Πύλος – Αθήνα (Ανάκτορο Νέστορα)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Χώρα, όπου θα επισκεφθούμε το Ανάκτορο του Νέστορα, το πιο καλά διατηρημένο μυκηναϊκό παλάτι που έχει ως τώρα ανακαλυφθεί με ανεκτίμητους αρχαιολογικούς θησαυρούς. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο κάστρο της Μεθώνης, από τα σημαντικότερα οχυρωματικά κτίσματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα καστροπολιτείας, διαθέτει φυσικό λιμάνι, το οποίο κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους αποτελούσε σταθμό εμπορικών πλοίων. Συνεχίζουμε για τη γραφική Πύλο, χτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άνοιγμα του όρμου του Ναυαρίνου, όπου έγινε η ιστορική ναυμαχία. Άφιξη και περιήγηση στο καλοδιατηρημένο κάστρο με την εκπληκτική πανοραμική θέα προς το νησάκι Σφακτηρία και στο Μουσείο με τα Ενάλια. Πορεία επιστροφής για Αθήνα.

Αναχώρηση  Ξενοδοχείο Ημέρες 2Κλινο Gv 3ο Άτομο Gv 1Κλινο Gv
06/01 Elite City Resort 4* 3 285 € 230 € 355 €

 

Αναχώρηση Ξενοδοχείο Ημέρες 2Κλινο Sup Gv 2Κλινο Dlx Gv 3ο Άτομο 1Κλινο Gv
06/01 Elysian Luxury Hotel & Spa 5* 3 295 € 410 € 220 € 415 €

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016.
Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και ανέρχεται σε:
€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων
Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.
Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας Elite City Resort 4* ή Elysian Luxury Hotel & Spa 5*, στην Καλαμάτα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής.

 

Πληροφορίες & Κρατήσεις

Φόρμα Επικοινωνίας