Οργανωμένα Ταξίδια Ευρώπης

#travel #experience

Οργανωμένα Ταξίδια Ευρώπης

#travel #experience

Οργανωμένα Ταξίδια Ευρώπης

Για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το Just Ferry θα προσφέρει τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες πολιτισμού και αναψυχής.
Ποιοτικά και Οργανωμένα προγράμματα που θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές σε όλη την οικογένεια!
Αεροπορικά Προγράμματα Εξωτερικού στους καλύτερους Προορισμούς της Υφηλίου και Οργανωμένα Οδικά Ταξίδια σε Δημοφιλείς προορισμούς του Εξωτερικού..

από 645€ | άτομο
4, 5 ή 6 ημέρες αεροπορικώς

Ένα μαγικό ταξίδι στο γραφικό Βερολίνο που δεν φημίζεται μόνο για την ιστορία του, αλλά και για τα πανέμορφα κτίριά του. Η τέχνη είναι διάχυτη σε όλη την πόλη και αυτό την κάνει ακόμη πιο γοητευτική στα ταξιδιωτικά μας μάτια!

από 595€ | άτομο
5 ημέρες αεροπορικώς

Καταπράσινα δάση, μπαρόκ εκκλησίες, γοτθικές πόλεις, ιστορικά μνημεία και λαϊκές παραδόσεις που φαίνεται να ξεπηδούν από τις σελίδες των παραμυθιών των αδερφών Γκριμ. Στο ταξίδι Μόναχο – Νυρεμβέργη αναβιώνουμε την στιβαρή αισθητική των κλασικών παραμυθιών.

από 695€ | άτομο
5 ημέρες αεροπορικώς

Ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα της Καταλονίας αρκεί για να νιώσει κανείς την ένταση και τον παλμό που χαρακτηρίζει αυτήν την περιοχή της Ισπανίας που κατάφερε να διατηρήσει ακέραιο ένα ύφος και μια ταυτότητα αυστηρά προσωπική.

από 835€ | άτομο
8 ημέρες αεροπορικώς

Τρεις μοναδικές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα τους, γιατί θα τις επισκεφθούμε όλες, το “στολίδι του Δούναβη” την Βουδαπέστη, την “πόλη των 100 πύργων” την παραμυθένια Πράγα και την “πόλη της μουσικής” την αριστοκρατική Βιέννη.

από 925€ | άτομο
8 ημέρες αεροπορικώς

Η Ισπανία είναι διάσημη για τους φιλικούς κατοίκους της, τους χαλαρούς ρυθμούς ζωής, την κουζίνα της, την έντονη νυχτερινή ζωή, για τις τοπικές της γιορτές, καθώς και την ιστορία της ως πυρήνα της απέραντης ισπανικής αυτοκρατορίας.