Όροι Χρήσης
Εταιρεία

Η ιστοσελίδα του JUST FERRY τελεί υπό την διεύθυνση της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΗΜΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ», η οποία εδρεύει στον Πειραιά Αττικής, επί της οδού Ακτή Τζελέπη, αρ. 3, με ΑΦΜ 164602433, ΔΟΥ Α’ Πειραιά και συστάθηκε στις 05.02.2021.

Όροι συναλλαγών

Με την χρήση της ιστοσελίδας JUST FERRY, καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτή κάθε χρήστης αποδέχεται του Γενικούς ορούς συναλλαγών που εφαρμόζονται και διέπουν όλες τις εντολές κράτησης είτε αυτές είναι ηλεκτρονικές είτε τηλεφωνικές είτε και απευθείας στα γραφεία της εταιρείας.

 

Επειδή η λειτουργία της JUST FERRY είναι διαμεσολαβητική μεταξύ των χρηστών και των παροχέων της κάθε τουριστικής υπηρεσίας οι χρήστες θα πρέπει να ανατρέχουν και στους Γενικούς όρους συναλλαγών του παροχέα της εκάστοτε υπηρεσίας που επιθυμούν να λάβουν.

Κρατήσεις

Ο χρήστης, κάνοντας μια κράτηση μέσω της ιστοσελίδας του JUST FERRY ή μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας, δίνει δεσμευτική εντολή σε κάθε περίπτωση στη JUST FERRY να μεσολαβήσει με τον εκάστοτε πάροχο όσον αφορά στην ταξιδιωτική υπηρεσία που επιθυμεί να λάβει.

 

Σε περίπτωση κάποιας αλλαγής για την οποία ευθύνεται ο πάροχος του ταξιδιού, η JUST FERRY θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον χρήστη και να τον ενημερώσει εγκαίρως. Για οποιαδήποτε βεβαίως τέτοια αλλαγή, πρωτίστως θα πρέπει να ενημερώνεται εγκαίρως η JUST FERRY από τον πάροχο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

 

Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την τήρηση των κανόνων που θέτει ο εκάστοτε πάροχος και οφείλει να ενημερωθεί μέσω αυτού.

 

Σε περίπτωση που ο χρήστης παραβιάσει τους γενικούς κανόνες της ιστοσελίδας η JUST FERRY διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την κράτηση του.

Τιμές

Η JUST FERRY δεν φέρει καμία ευθύνη στις τυχόν αλλαγές των τιμών ή των ακυρωτικών σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης από τον πάροχο της υπηρεσίας που έλαβε ο χρήστης.

 

Η αμοιβή της JUST FERRY για την διαμεσολάβηση της μεταξύ χρήστη και παρόχου συμπεριλαμβάνεται στην συνολική τιμή που έχει πληρώσει ο χρήστης.

Η ιστοσελίδα του JUST FERRY τελεί υπό την διεύθυνση της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΗΜΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ», η οποία εδρεύει στον Πειραιά Αττικής, επί της οδού Ακτή Τζελέπη, αρ. 3, με ΑΦΜ 164602433, ΔΟΥ Α’ Πειραιά και συστάθηκε στις 05.02.2021.

Τρόποι πληρωμής

Στην περίπτωση κράτησης ακτοπλοϊκού εισιτηρίου μέσω της JUST FERRY, η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, ενώ για τηλεφωνικές κρατήσεις υπάρχει και η δυνατότητα κατάθεσης στην τράπεζα ή πληρωμής στα γραφεία της εταιρείας.

 

Η πληρωμή μπορεί να γίνει, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε τηλεφωνικά μέσω του τμήματος κρατήσεων, με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

 

Η αποστολή των εισιτηρίων γίνεται μόνο εφόσον έχουν εξοφληθεί.

 

Η JUST FERRY έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποδεικτικά έγγραφα που να βεβαιώνουν τα στοιχεία του χρήστη πριν την έκδοση των εισιτηρίων, είτε πρόκειται για αντίγραφο της χρεωστικής ή πιστωτικής του κάρτας, είτε για αντίγραφο της κατάθεσής του.

 

Η χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται για την πληρωμή πρέπει να ανήκει σε έναν από τους επιβάτες. Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα ανήκει σε τρίτο πρόσωπο, θα σας ζητήσουμε αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου της κάρτας και γραπτή επιβεβαίωση πως αποδέχεται τη χρέωση.

Επιβεβαίωση κράτησης
Η επιβεβαίωση της κράτησής σας, σε περίπτωση αγοράς ή απλά και μόνο κράτησης, μιας ή περισσοτέρων από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσω της ιστοσελίδας μας, γίνεται με την αποστολή e-mail και ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει όλα τα στοιχεία της κράτησης που έχει κάνει και να ενημερώσει για τυχόν λάθη που θα προκύψουν, το συντομότερο δυνατόν.
Αποστολή εισιτηρίων

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής τους με courier ή παραλαβής τους από τα γραφεία μας.

 

Μέσω e-mail, ο πελάτης μπορεί να λάβει και όλα εκείνα τα έγγραφα που είναι απαραίτητα και αφορούν κρατήσεις ξενοδοχείων (voucher), αυτοκινήτων, καθώς και οργανωμένων ταξιδιών.

 

Σε περίπτωση που ο πελάτης πρέπει να επιστρέψει τα εισιτήρια στην εταιρεία μας τα έξοδα αποστολής courier βαραίνουν τον ίδιο.

Ταξιδιωτικά έγγραφα

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να έχει στην κατοχή του όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το ταξίδι.

 

Η JUST FERRY δεν έχει καμία υποχρέωση για τυχόν παραλείψεις του πελάτη.

Ακυρώσεις / Αλλαγές

Οι όροι ακύρωσης και τροποποίησης των εισιτηρίων εξαρτώνται από τους όρους που έχει θέσει ο εκάστοτε πάροχος. Η JUST FERRY δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη που αφορά ακυρώσεις και αλλαγές, που διέπονται από όρους που έχουν επιβληθεί από άλλους παρόχους. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει μία χρέωση για τη διαδικασία αλλαγής από το γραφείο μας που αναλογεί σε πέντε (5,00) ευρώ ανά κράτηση συν το κόστος που τυχόν προκύψει από την αλλαγή.

Αλλαγές ή Ακυρώσεις εισιτηρίων πραγματοποιούνται από το τμήμα αλλαγών – ακυρώσεων από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 17.00 και Σάβαττο 09.00 – 15.00 και ώρες και το αργότερο έως και εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την αναχώρηση.

Σε περίπτωση αλλαγής ή τροποποίησης ενός εισιτηρίου, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει εγγράφως την JUST FERRY, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην οποιαδήποτε αλλαγή. Διαφορετικά, η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο τον χρήστη, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους κανονισμούς των ναύλων προτού προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση.

Η JUST FERRY σε περιπτώσεις αλλαγών και ακυρώσεων δεν επιστρέφει τα έξοδα διαχείρισης κράτησης στον πελάτη. Όσον αφορά την ακύρωση εισιτηρίων, προχωρά σε αυτήν σύμφωνα με τον χρόνο που επιβεβαιώνεται και σύμφωνα με τους όρους και τις διατάξεις που ισχύουν για όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει μία χρέωση για τη διαδικασία ακύρωσης από το γραφείο μας η οποία αναλογεί σε πέντε (5,00) ευρώ ανά κράτηση συν τα ακυρωτικά της ακτοπλοϊκής εταιρείας (εάν και εφόσον υπάρχουν).

Aκυρωτική πολιτική ακτοπλοϊκών εισιτηρίων:

Έως 14 ημέρες προ του απόπλου: 100% επιστροφή του ναύλου ή αλλαγή σε νέα/ανοιχτή ημερομηνία
Έως 7 ημέρες προ του απόπλου: 75% επιστροφή του ναύλου ή αλλαγή σε νέα/ανοιχτή ημερομηνία
Έως 24 ώρες προ του απόπλου: 50% επιστροφή του ναύλου ή αλλαγή σε νέα/ανοιχτή ημερομηνία
ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα εισιτήρια ειδικής προσφοράς δεν ακυρώνονται, δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και δεν είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδίου.

Για ακυρώσεις που γίνονται σε χρόνο λιγότερο των 12 ωρών προ του απόπλου ΔΕΝ επιστρέφεται ο ναύλος.

Μετά την αναχώρηση: Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται, δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και η αλλαγή ημερομηνίας δεν είναι δυνατή.

Εισιτήρια Ανοικτής ημερομηνίας: Πρέπει να χρησιμοποιηθούν εντός ενός έτους από την ημερομηνία έκδοσης. Ακυρώνονται με επιστροφή 50%.

1. Για τα εισιτήρια που ΔΕΝ έχουν παραληφθεί, ο επιβάτης μπορεί να ζητήσει την ακύρωση μέσω e-mail στο cc@justferry.gr αναφέροντας όλα τα στοιχεία της κράτησης, καθώς επίσης και πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, e-mail). Κατόπιν αυτού, το χρηματικό ποσό που δικαιούται ο πελάτης θα μεταφερθεί από το JUST FERRY στην κάρτα του πελάτη, που χρησιμοποίησε κατά της διάρκεια της συναλλαγής, εντός 10-15 εργάσιμων ημερών.

Η ιστοσελίδα του JUST FERRY τελεί υπό την διεύθυνση της ατομικής επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΗΜΝΙΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ», η οποία εδρεύει στον Πειραιά Αττικής, επί της οδού Ακτή Τζελέπη, αρ. 3, με ΑΦΜ 164602433, ΔΟΥ Α’ Πειραιά και συστάθηκε στις 05.02.2021.

2. Για τα εισιτήρια που έχουν παραληφθεί, ο επιβάτης θα πρέπει να τα προσκομίσει σε κάποιο από τα γραφεία της Εταιρείας όπως εμφανίζονται στη σελίδα επικοινωνίας του justferry.gr. Κατόπιν αυτού, το χρηματικό ποσό που δικαιούται ο πελάτης θα μεταφερθεί από το JUST FERRY στην κάρτα του πελάτη, που χρησιμοποίησε κατά της διάρκεια της συναλλαγής, εντός 10-15 εργάσιμων ημερών.

Ευθύνες εταιρείας

H JUST FERRY δεν φέρει καμία ευθύνη για τα παρακάτω:

1. Για τη μη διαθεσιμότητα κάποιων από τις υπηρεσίες που παρέχει.

2. Λάθη και παραλείψεις που αφορούν αποκλειστικά τον εκάστοτε προμηθευτή.

3. Τυχόν τραυματισμοί ή καταστροφές προσωπικής περιουσίας, που προκύπτουν από δυσλειτουργία των υπηρεσιών του εκάστοτε προμηθευτή.

4. Λόγους ανωτέρας βίας (απεργία, καθυστερήσεις, overbooking), που δεν υπόκεινται στην δικαιοδοσία της JUST FERRY και για τους οποίους δε φέρει καμία ευθύνη.

5. Για επιπλέον χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την παραλαβή των εισιτηρίων από τα κεντρικά εξουσιοδοτημένα γραφεία των ακτοπλοϊκών εταιρειών.

Ευθύνες χρήστη

Ο χρήστης της ιστοσελίδας πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να γνωρίζει τους όρους χρήσης αυτής, σύμφωνα με το νόμο. Επιπλέον φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τυχόν χρήση του διαδικτυακού τόπου από ανηλίκους εκ μέρους του.

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας για λόγους κερδοσκοπικούς ή παραπλανητικούς, που καμία σχέση δεν έχουν με τον σκοπό για τον οποίο αυτή κατασκευάστηκε.

Τυχόν διαπίστωση για μη νόμιμες κινήσεις στη χρήση της, εκ μέρους συγκεκριμένου χρήστη, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από κάθε λογής πρόσβαση στις προσφερόμενες υπηρεσίες της.

Πνευματική ιδιοκτησία
Απαγορεύεται η αντιγραφή, διανομή και μεταπώληση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, καθώς αποκλειστικός κάτοχος αυτών είναι η εταιρεία μας. Αυτό, άμεσα, αποκλείει τη δημιουργία παράγωγης εργασίας, καθώς επίσης και τον αποπροσανατολισμό του κοινού σχετικά με την πραγματική ιδιοκτησία του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου και των περιεχομένων αυτού.
Γενικοί όροι συναλλαγών
Η JUST FERRY έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους όρους συναλλαγών που διέπουν τη χρήση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.