Seajets

#seajets

Seajets

#seajets

Λίγα λόγια για τη Seajets

Η Seajets, με την παρουσία της στο χώρο της ναυτιλίας από το 1989 μέχρι σήμερα, έχοντας ως σημείο εκκίνησης την επίσημη έναρξη της το 2002, έχει καταφέρει να παρέχει στους επιβάτες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσφέροντας αξιόπιστες, συνεπείς και ασφαλείς θαλάσσιες μεταφορές.

Δρομολογώντας αποκλειστικά ταχύπλοα και έχοντας περισσότερες από 140 συνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα και Κρήτη για τα νησιά των Κυκλάδων, η Seajets προσπαθεί για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της.
Ανοίγουμε πάντα έγκαιρα τα σχέδια της εταιρείας, διευκολύνοντας έτσι τον προγραμματισμό για τους τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφτούν τη χώρα μας. Η Seajets επιμηκύνει τον χρόνο λειτουργίας των πλοίων της και εξασφαλίζει τη σύνδεση με τις Κυκλάδες, συμβάλλοντας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που παρέχουν σύνδεση.

Ακολουθώντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και μέτρα ασφαλείας, η Seajets προσβλέπει στην καθιέρωσή τους στον τομέα της επιβατηγού ναυτιλίας ως την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στα ταξίδια σας στο Αιγαίο.
Στόχος της Seajets είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών επιβατών, προσφέροντας άνετη, γρήγορη και ασφαλή θαλάσσια μεταφορά.