SuperFast Ferries

#superfastferries

SuperFast Ferries

#superfastferries

Λίγα λόγια για τη SuperFast Ferries

Η SUPERFAST FERRIES, μέλος του Ομίλου Attica, είναι η κορυφαία ακτοπλοϊκή εταιρεία στα δρομολόγια Ιταλίας – Ελλάδας που προσφέρει τις ακόλουθες συνδέσεις (από κοινού με την ANEK LINES):

• Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ανκόνα,

• Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Μπάρι,

• Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Βενετία

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, η Superfast Ferries προσφέρει επίσης συνδέσεις από το Μπάρι και την Ανκόνα της Ιταλίας με το ελληνικό νησί της Κέρκυρας.

Ο κύριος στόχος της SUPERFAST FERRIES είναι να προσφέρει στους επιβάτες μια καλά μελετημένη, τυποποιημένη ποιοτική υπηρεσία. Ενώ βρίσκεστε στο πλοίο, μπορείτε να ανακαλύψετε ξανά την ευχαρίστηση του ταξιδιού στη θάλασσα μαζί με όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν ένα ταξίδι αξέχαστη εμπειρία. Υπάρχουν όλα διαθέσιμα για να εγγυηθούμε ότι η διασκέδαση ξεκινά τη στιγμή που επιβιβάζεστε: Disco/Lounge Bar, πισίνα, καζίνο, ντίσκο, μπουτίκ, βιντεοπαιχνίδια, wifi (ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλα τα πλοία).

Προσφέρονται επί του σκάφους οι ακόλουθες κατηγορίες καταλυμάτων: κατάστρωμα (εντός και εκτός κοινόχρηστων χώρων του πλοίου), καθίσματα τύπου αεροσκάφους, κοιτώνες (στη διαδρομή Ανκόνα), εσωτερικές και εξωτερικές καμπίνες, καμπίνες κατοικίδιων ζώων, καμπίνες για σωματικά προβλήματα επιβατών, LUX καμπίνες (ορισμένοι τύποι καταλυμάτων ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι σε όλα τα πλοία).

Η SUPERFAST FERRIES είναι η πρώτη ακτοπλοϊκή εταιρεία στον κόσμο που εισήγαγε μια νέα αποκλειστική κατηγορία καμπίνας που ονομάζεται «PURE cabin». Οι καμπίνες PURE αντιμετωπίζονται με μια διαδικασία αιχμής που καθαρίζει τον αέρα και τις επιφάνειες, παρέχοντας το απόλυτο επίπεδο άνεσης για όσους είναι ευαίσθητοι στα αιωρούμενα σωματίδια.

ΚΑΤΑΣΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ SUPERFAST FERRIES: Οι επιβάτες μπορούν να περάσουν όλη τη διάσχιση με την άνεση του δικού τους τροχόσπιτου, ενώ επωφελούνται από τα ντους, τα WC και τις πρίζες ρεύματος 220 volt. Όλα στην τιμή του ναύλου καταστρώματος και οχήματος.

SeaSmiles Loyalty Scheme: Αυτό το πρόγραμμα προγράμματος πίστης είναι ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους συχνούς ταξιδιώτες της SUPERFAST FERRIES & Blue Star Ferries που ταξιδεύουν στην Αδριατική Θάλασσα, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Το πρόγραμμα SeaSmiles προσφέρει αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές, προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα μέλη του, μέσω Κάρτας Μέλους.