Just Ferry Trips

Θεοφάνια στα Τζουμέρκα | Αναχώρηση 06/01 Ώρα 07:15

Διάρκεια

3 ημέρες οδικώς

Κόστος

από 185€ /άτομο

Περάστε τη νέα χρονιά στην μαγική πόλη της Άρτας !

Ημέρα 1η: Αθήνα – Λίμνη Πουρναρίου – Κάτω Αθαμάνιο – Βουργαρέλι – Άρτα

Πρωινή αναχώρηση για τα Αθαμάνια Όρη. Μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και περνώντας από το χωριό Πέτα, όπου έγινε η ιστορική μάχη με τους Τούρκους, φτάνουμε στις Μελάτες, για να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα της τεχνητής Λίμνης Πουρναρίου. Συνεχίζουμε με το Κάτω Αθαμάνιο και το Παλαιοκάτουνο, όπου θα επισκεφθούμε την Κόκκινη Εκκλησία του 13ο αιώνα, η οποία οφείλει το όνομά της στο χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα των πλίνθων της τοιχοποιίας της. Επόμενος σταθμός μας το Βουργαρέλι, όπου θα θαυμάσουμε τη Μονή του Αγίου Γεωργίου, προεπαναστατικό καταφύγιο κλεφτών και αρματολών και τόπος κήρυξης της επανάστασης την άνοιξη του 1821. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο BYZANTINO HOTEL 4* στην Άρτα. Δείπνο.

Ημέρα 2η: Άγναντα – Σπήλαιο Ανεμότρυπας – Πράμαντα – Μελισσουργοί

Πρωινό και αναχώρηση μέσω Πλάκας, για τα «σκαρφαλωμένα» στα βουνά χωριά (καιρού επιτρέποντος) με τη μοναδική ομορφιά. Στη διαδρομή θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε το εντυπωσιακό πέτρινο μονότοξο γεφύρι. Άφιξη στα γραφικά Άγναντα, χρόνος για περίπατο και ακολουθεί επίσκεψη στο εντυπωσιακό Σπήλαιο της Ανεμότρυπας (εφόσον είναι ανοιχτό). Διαθέτει ασφαλές μονοπάτι από το οποίο θα δούμε ολόκληρο το σπήλαιο. Επόμενος σταθμός μας τα Πράμαντα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και βόλτα στην πλακόστρωτη πλατεία με τον υπεραιωνόβιο πλάτανο και την ιστορική βρύση «Αράπης». Μετάβαση στους γειτονικούς Μελισσουργούς, το βορειότερο χωριό του νομού, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Ημέρα 3η: Γεφύρι Άρτας – Πρέβεζα – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το θρυλικό γεφύρι της Άρτας, ορόσημο της πόλης που απέκτησε τη σημερινή του μορφή τα έτη 1602-1606 μ.Χ. Χρόνος για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε το πέτρινο στολίδι της Ηπείρου με την θαυμάσια αρχιτεκτονική. Συνεχίζουμε για την Πρέβεζα, με το ιδιαίτερο χρώμα, τα στενά σοκάκια, την παλιά πόλη και τα νεοκλασικά κτίρια. Θα περπατήσουμε στην προκυμαία, στον πεζόδρομο Σεϊτάν Παζάρ και θα θαυμάσουμε τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους (18ος αιώνας) με τον επιβλητικό πύργο του ρολογιού και τον εντυπωσιακό εσωτερικό διάκοσμο. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Αναχώρηση Ημέρες 2κλινο STD 3ο άτομο STD 1κλινο STD 2κλινο DLX
06/01
Early Booking
3 185 € 135 € 245 € 198 €
06/01 3 205 € 155 € 265 € 218 €

 

Σημείωση:

Οι τιμές Early Booking ισχύουν για κρατήσεις έως 15/12 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται, με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Byzantino Hotel 4*, στην Άρτα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής

 

Σημείωση:

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016.
Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και ανέρχεται σε:
€ 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
€ 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
€ 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
€ 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων
Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο.
Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

Πληροφορίες & Κρατήσεις

Φόρμα Επικοινωνίας